Beauty Facen kauneudenhoidon palvelut Vaasassa

Kauneushoitola Beauty Face tarjoaa monipuolisia kauneudenhoidon palveluita Vaasassa. Teemme muun muassa meikkauksia, kynsihoitoja, jalkahoitoja sekä ripsienpidennyksiä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Kysy lisää

Meikkaus

Meikkaaminen on taidetta, värien valintaa, jolla tuodaan kasvojen parhaat puolet esiin. Täällä sinulle avautuu inspiroiva kauneuden ja korkealaatuisten meikkituotteiden maailma. Meikkauksen yhteydessä kerromme kauden meikkitrendeistä ja valitsemme sinulle sopivia tuotteita omaan käyttöösi. Järjestämme myös suosittuja meikkikouluja ryhmille! Kysy lisää ja varaa omalle kaveri-/työporukalle hauska meikkausilta.

Kädet tekevät kasvohoitoa naiselle

Ripset ja kulmat

Teemme ripsipidennyksiä ammattitaidolla, vuosien kokemuksella, ja tehtyjä ripsipareja on tuhansia takana! Käytössämme on kattava valikoima erilaisia ripsikuituja, joilla saadaan juuri sinun silmiisi ja tyyliisi sopivat kauniit ripset. Palveluistamme löydät sekä klassiset että volyymiripsienpidennykset. 


sileät jalat ja kädet

Sokerointi

Ihana tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista! Ihosta tulee samettisen pehmeä ja nuorekas heti ensimmäisen käsittelykerran jälkeen ja ihosi pysyy sileänä monta viikkoa. Säännöllisellä sokeroinnilla ihosi on silkkisen pehmeä ja karvaton ympäri vuoden. Sokeri on 100 %:n luonnontuote. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse kasvattaa karvoja päästäksesi niistä eroon. Voidaan poistaa jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

Kauniisti hoidetut jalat kynttilöiden, kynsilakkojen ja pyyhkeiden keskellä.

Jalat

Tarjoamme jalkahoitoihin erilaisia paketteja. Niihin voidaan sisällyttää kovettumien poisto, kynsihoito ja lakkaus sekä hieronta. Kysy tarkemmin!

nainen, jolla punaiset huulet ja kynnet

Kädet

Beauty Facen valikoimasta löydät kattavasti erilaisia manikyyrejä. Manikyyripaketteihimme voidaan sisällyttää käsihieronta, kynsihoito, kuorinta, lakkaus sekä huippusuosittu CND Shellac -lakkaus. Kysy tarkemmin, niin tehdään yhdessä sinulle sopiva paketti.

Kasvot

Monipuoliset kasvohoidot sopivat sekä naisille että miehille. 

Erikoiskasvohoidot

SILOTTAVA JA ELVYTTÄVÄ HEDELMÄHAPPOHOITO 45 min 55 € (+5 €)

AHA-happohoito sopii erityisesti aikuiselle iholle (40+, 50+), jolla esiintyy juonteita, elottomuutta ja jonka elastisuus on vähentynyt. Hoito häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, pinnallisia aknearpia sekä pigmenttilaikkuja. Suositellaan muutamaa päivää ennen juhlia elvyttämään iho juhlakuntoon.

Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, rauhoittava naamio (tai vaihtoehtoisesti joko rauhoittava tai kiinteyttävä merilevänaamio +5 €), seerumi ja ihotyypin mukainen hoitovoide.

Muut hoidot

Tehokkaat pikahoidot

KÄSIN TEHTY MIKROHIONTA 30 min 35 €
Käsin tehty mikrohieronta mikrodermabraasiokuorintavoiteella, jonka alumiinioksidikristallikiteet kirkastavat, tasoittavat ja uudistavat ihoa. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan heleä! Sopii hyvin ennen juhlia heleyttämään, silottamaan ja puhdistamaan ihoa. Suositellaan myös tupakoitsijoille virkistämään ihon pintaa ja parantamaan sen sävyä.

 

Alkupuhdistus, mikrodermabraasiohieronta, seerumi ja ihotyypin mukainen hoitovoide.


COUPEROSAIHON HELEYTTÄVÄ JA RAUHOITTAVA HOITO 30 min 35 €
Punoitusta rauhoittava hoito, joka vahvistaa kapillaariverisuonten seinämiä ja vähentää ihoärsytystä. Iho rauhoittuu ja heleytyy näkyvästi!
Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, rauhoittava seerumi ja ihotyypin mukainen hoitovoide.

ENERGISOIVA JA VIRKISTÄVÄ HOITO 30 min 35 €
Energisoiva virkistys elottomalle ja väsyneelle iholle. Hoito syväkosteuttaa sekä palauttaa ihon luonnollisen elinvoiman ja terveen sävyn. Erinomainen ennen juhlia. Alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, virkistävä seerumi ja uudistava päivävoide.ANTI-AGEING PIKAHOITO 30 min 35 €
Suunnattu erityisesti aikuiselle iholle (40+, 50+), mutta myös nuoremmalle pikakaunistukseen ennen juhlia. Hoito kosteuttaa, kohottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Iho saa välittömästi nuorekkaan ilmeen ja sileämmän pinnan.


Alkupuhdistus, mikrodermabraasiokuorinta, kiinteyttävä tehoseerumi silmän- ja huulten ympäryksille, kohottava seerumi ja kiinteyttävä anti-ageing-pikanaamio.

 

IMUKUPPIHIERONTA KASVOILLE 30 min 39 €

 

Tehokas vaihtoehto kasvojen hoidossa!

Uudistaa ja kiinteyttää ihoa, aktivoi ihon aineenvaihduntaa, parantaa veren -ja lymfakiertoa, poistaa turvotusta ja kuona-aineita, tuo iholle happea ja ravintoaineita, ihon pinta tasoittuu ja rypyt häviää tai pienenevät.
Tuloksena on kaunis ja hehkuva iho!

Alkupuhdistus, imukuppihieronta n 20 min, lopuksi ihotyypin mukainen hoitovoide.

Kestopigmentoinnit sekä microblading

OMBRÉ-KESTOPIGMENTOINTI

Haaveiletko täydellisistä ja luonnollisista kulmakarvoista ilman, että niiden eteen täytyy nähdä vaivaa? Ombré-kestopigmentointi on uusi pigmentointitekniikka, jossa hyödynnetään varjostusmenetelmää. Ombré-kestopigmentoinnilla voidaan luoda täysin luonnollisen näköiset kulmakarvat, jotka kestävät ihossa noin 1–2 vuoden ajan. Menetelmässä kulmien ääriviivoja ei piirretä selkeästi, jonka johdosta kulmat näyttävät siltä kuin ne olisi meikattu esim. kulmakarvakynällä. Varjostustekniikalla tehdyt kulmakarvat näyttävät värin voimakkuudesta ja sävystä riippumatta täysin luonnollisilta.