Beauty Face tuotteet

Denova Pro on palkittu ammattisarja, jota yhdistävät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja mahtava hinta-laatusuhde.

Ziaja -tuotevalikoimasta löytyy ihanat, ylellisen tuoksuiset tuotteet vartalonhoitoon.

Laadukkaat ripsipidennykset Style Lashesilta. Valikoimissani on runsaasti eri ripsivaihtoehtoja, joilla saadaan varmasti juuri sinulle ja sinun silmiisi sopivat upeat, katseetkääntävät ripset!

Kalifornialainen Cuccio Naturale tuoteperhe on kehitetty koko vartalon kauneutta ja hyvinvointia ajatellen. Käytän hoitolassani näitä tuotteita mm. käsi -ja jalkahoidossa.

Universal Nailsin avulla pääset eroon katkenneista kynsistä. Valikoimassani on runsaasti värivaihtoehtoja ja koristeluja, joilla saadaan sinulle upeat ja kestävät geelikynnet viikoiksi!

Kauneushoitolassamme käytetään laadukasta, markkinoiden ensimmäistä kestohybridilakkaa, AITOA ALKUPERÄISTÄ CND-kestolakkausmenetelmää, jolla saat upeat kynnet viikoiksi! Ei vahingoita omaa kynttä, vaan antaa sille luonnollisen suojan. Upea kiilto! Nopea tehdä. Ei enää kynsilakan korjaussessioita! Ei enää kuluneita kärkiä! Ei enää lakananjälkiä, naarmuja, mattaläikkiä tai kuoppia! Kestävä, joustava, säihkyvän raikas väri, joka kestää mitä vaan päivästä toiseen! Ei enää halkeamia, repeytymiä eikä liuskoittuvia kynsiä! CND Shellac suojelee ja auttaa luonnonkynttä vahvistumaan! Ei poraamista, ei viilaamista, ei luottamista kulhossa eikä enää aikaavievää rakennekynsien poistoa ! Nopea, hellä poistotapa -10 minuutissa, usko tai älä!!

100%:sti luonnon mukaista sokeria olevaa tuotetta käytämme sokeroinneissa. Se on hellävarainen ja nopea tapa päästä pois häiritsevistä karvoista eroon. Poistaa karvoituksen ja kuorii ihon hellävaraisesti. Voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

Hoitolassamme on myös myynnissä ammattilaisten suosimat Make Up Factory-meikit. Käytämme tuotteita myös asiakasmeikeissämme. Make Up Factory on trendikäs sarja. Hyppää sinäki MUF maailmaan mukaan ja ihastu ikiajoiksi!

Myynnissä myös kattava valikoima hoitotuotteita niin vartalolle kuin kasvoillekin.