Vaasan kauneushoitola Beauty Facen ihonhoitotuotteet

Käytämme korkealaatuisista raaka-aineista tehtyjä ensiluokkaisia ihonhoitotuotteita. Meillä on myös myynnissä kattava valikoima erilaisia kasvo- ja vartalohoitotuotteita Vaasan liikkeessämme. Päivittäisen kotihoidon ja säännöllisen hoitolahoidon yhdistämällä saat aikaan pysyviä tuloksia.

Ota yhteyttä

Tuotteemme

Denova Pro -logo

Denova Pro

Ammattilaisten suosima ja palkittu Denova Pro -sarja tunnetaan sen korkealaatuisista raaka-aineista ja luonnollisuudesta. Se tarjoaa asiakkaille mahtavan hinta-laatusuhteen.

Ziaja-logo

Ziaja

Vartalonhoitoon keskittyvästä Ziaja-sarjasta löytyy ihanan ylellisiä tuotteita, joiden tuoksu lumoaa jokaisen.

Style Lashes -logo

Style Lashes

Style Lashesin ripsienpidennystuotteiden laaja valikoima tarjoaa jokaisen silmiin sopivat ripset. Näillä tuotteilla saat upeat ja takuuvarmasti katseenkääntävät ripset.

Cuccio Naturale -logo

Cuccio Naturale

Style Lashesin ripsienpidennystuotteiden laaja valikoima tarjoaa jokaisen silmiin sopivat ripset. Näillä tuotteilla saat upeat ja takuuvarmasti katseenkääntävät ripset.

Unniversal Nails -logo

Universal Nails

Universal Nails tarjoaa mahtavan valikoiman geelikynsiä, joiden kanssa voit heittää hyvästit katkenneille kynsille. Valikoimassa on runsaasti eri värejä sekä koristeita.

CND-logo

CND

Kauneushoitolassamme käytetään aitoa, alkuperäistä CND-kestolakkausmenetelmää, joka takaa upeasti lakatut kynnet viikoiksi. CND-menetelmällä lakatut kynnet kiiltävät upeasti, ja lakka kestää lähes ikuisesti. Voit unohtaa lakan korjaamisen, kynsissäsi on upea kiilto viikkojen ajan. CND Shellac suojelee lisäksi luonnonkynttä ja auttaa sitä vahvistumaan. Ja mikä parasta, lakan voi poistaa 10 minuutissa.

Alexandria Professional -logo

Alexandria Professional

Sokeroinnissa käytämme 100 % luonnonmukaista Alexandria Professionalin sokeria. Häiritsevistä karvoista pääsee nyt hellävaraisesti ja nopeasti eroon. Samalla iho saa hellän kuorinnan.

Make Up Factory -logo

Make Up Factory

Meikkauksissa käytämme ammattilaisten suosimaa Make Up Factoryn meikkisarjaa. Sarjan tuotteita voi myös ostaa kauttamme. Tähän trendikkääseen sarjaan kannattaa ehdottomasti tutustua!

Bielenda Professional -logo

Bielenda Professional

Vartalo- ja kasvohoidossa käytämme Bielenda Professionalin palkittuja luonnollisia tuotteita.

Hopea-Puro-logo

Hopea-Puro-korut

Valikoimastamme löydät myös Hopea-Puron uskomattoman kauniit korut. Korut tuovat kauneutta jokaiseen päivään.

instant effects -logo

Instant Effects

Kauneus ja -meikkituotteet